fbpx

Învață cum să te iubești cu adevărat și cum să îți crești încrederea în tine

Abonează-te pentru a primi 4 lecții gratuite despre iubire de sine, feminitate, sexualitate și meditații ghidate.

Marketing by

Dacă te abonezi o să afli:

Cine suntem noi?

Noi suntem zeițele, așa cum ne-au alintat femeile din comunitatea noastră.

Fiecare dintre noi suntem mesageri pe acest Pământ și dorim să vă ajutăm să vă bucurați de fiecare moment al vieții voastre.

Suntem femei cu experiențe de viață diferite, crescute în medii diferite și având un scop bine definit:

SĂ AJUTĂM FEMEILE SĂ SE IUBEASCĂ!

Povestea noastră

Totul a început în noiembrie 2019 când Alexandra trecea printr-o perioadă de depresie, nu știa pe ce cale să o apuce, era foarte nehotarâtă și se simțea nefericită, cu toate că avea totul.

A început să o urmărească pe Roxalee pe Instagram, de la primele ei story-uri despre dezvoltare personală și spirituală. Calmul cu care vorbea și tot ceea ce împărtășea cu comunitatea ei a făcut-o pe Alexandra să își deschidă orizonturile.

Astfel după 2 luni, a luat decizia să vină tocmai de la Timișoara, până la Bacău să o cunoască pe Roxalee personal și să îi mulțumească.

Alexandra Turkoane – @turkoanealexandra.ro

Roxana Neculcea – @roxalee

Universul a făcut în așa fel încât să o cunoască și pe Elina, care este o prietenă bună a Roxanei. După acea întâlnire, relația lor a evoluat foarte rapid și frumos chiar dacă nu sunt din același oraș.

De-a lungul timpului ele au lucrat la propria persoană, și-au vindecat rănile din trecut, au făcut terapii Theta Healing, Access Bars, psihoterapie, terapie cu bioenergii, terapii cranio-sacrale, tehnici de NLP, etc.

Roxalee este specializată pe terapii Theta Healing, Access Bars, Tehnici de NLP și viitor psiholog clinician. Este autoarea bestseller-ului ”Frișca – Ghidul tău semi-amuzant de dezvoltare personală și spirituală”, disponibil pe Cărturești și Amazon.

Elina este Coach de dezvoltare personală și spirituală. Își dedică marea parte a timpului ajutând comunitatea pe care a creat-o în mediul online. Este fondatoarea grupului Close Friends, care are peste 500 de oameni, care lucrează zi de zi la propria dezvoltare. 

Alexandra a învățat din propria experiență cele mai importante lecții de viață, reușind să le depășească și să vindece traumele care nu o lăsau să își atingă potențialul. Lecțiile pe care le-a învățat a ales să le împărtășească online, lansând un blog personal, pe care își scrie experiențele pe care le-a avut de-a lungul vieții. Și-a dat seama că îi face bine să îi ajute pe ceilalți, asta fiind una din misiunile ei.

Elina Umbrărescu – @elinaumb

Împreună au creat programul de ”21 de zile de Iubire de Sine – Self Love”, program care a ajutat mii de femei să se dezvolte personal, spiritual, să se iubească, să își îmbunătățească relația de cuplu, iar dacă nu aveau una, au fost ajutate să își atragă partenerul potrivit. 

Și lucrează împreună la alte proiecte, menite să ajute și mai mulți oameni.

Învață cum să te iubești cu adevărat și cum să îți crești încrederea în tine

Abonează-te pentru a primi 4 lecții gratuite despre iubire de sine, feminitate, sexualitate și meditații ghidate.

Marketing by