fbpx

Abecedarul Machiajului. Pentru o poveste de succes - Antonia Lestyan

 Abecedarul machiajului “Pentru o poveste de succes”

Este manualul de machiaj ce nu trebuie să lipsească din biblioteca nici unui pasionat de machiaj sau makeup artist.

De ce?

Pentru că atunci când ești la început de drum, dorința de a practica această meserie este atât de mare încât treci peste niște informații atât de importante, încât te vei lovi de multe situații în care nu vei știi cum să abordezi problema și nu vei știi cum să vii cu soluția.

Te înțeleg perfect, pentru că și eu am trecut prin același proces ca și tine.

Indiferent de trainerul unde ai făcut cursul de bază, indiferent cât de mult a durat cursul, nu a existat o singură persoană care să acumuleze toate cunoștințele dintr-un curs de bază, asta în cazul în care s-a predat partea teoretică și tu ai fost suficient de atentă și implicată ca să înveți cel puțin 30% din informația predată.

Nu e vorba că trainerul nu a știut să predea, nu e vorba nici de implicarea lui, ci este pur și simplu vorba de implicarea ta și dorința ta de a învăța mai mult.

Eu am început să machiez fără să am nici măcar o idee de machiaj. Nu știam nici o parte teoretică. Nu reușeam să îmi dau seama de ce tip de ten are clienta mea, sau ce formă a feței avea, nu mai vorbim de ochi, volume și adâncituri. Era deja prea mult pentru mine.

Știam doar un lucru: VOIAM SĂ MACHIEZ!

Aproape 2 ani am machiat pe ”pipăite”. Nu aveam de unde să-mi iau informația necesară pentru a înțelege mai bine de ce naiba clienta mea nu ieșea așa cum mi-aș fi dorit eu să iasă?

După ce am făcut primul curs de bază, mi-am dat seama cât de multe lipsuri aveam și cât de multe mai aveam să învăț. Chiar dacă mi-am ales cu grijă academia și trainerul unde am învățat, chiar dacă trainerul și-a dat tot interesul ca eu să învăț și s-a implicat extraordinar de mult în pregătirea cursanților, acest lucru tot nu a fost suficient.

Motivul este simplu: TIMPUL DECIDE VALOAREA CUNOȘTINȚELOR PE CARE LE ACUMULEZI!

În acest domeniu nu ești ca în școala primară, unde ai materii care nu îți plac și le înveți mecanic ca să nu rămâi corigent. Aici trebuie să cunoști toate substraturile materiei și să înțelegi perfect toată partea de teorie.

Nu este suficient să știi ce face fiecare produs, este nevoie să știi prima dată ce conține fiecare produs, care sunt ingredientele nocive și la ce trebuie să fii atentă atunci când cumperi un produs.

Trebuie să cunoști care sunt iritanții din acel produs, cui nu se recomandă și ce reacții adverse poate provoca.

E nevoie să cunoști unde se poate aplica fiecare produs și cum se aplică pentru cele mai bune rezultate.

Știu că nu te-ai gândit la toate aceste lucruri.

Da…e frumos să machiezi, e o artă, este pasiune….dar dacă nu ești un talent înnăscut trebuie să înveți tot ce ține de această meserie.

Gândește-te că tu ești propriul tău angajat. Poate la început te ții angajată că nu ai de ales. Trece timpul și începi să vezi că tu (angajatul) nu îți faci treaba cum trebuie. Tot tu vrei mai mult de la tine ca angajator, dar ca angajat nu faci nimic mai mult. Știi ce urmează apoi nu? Să te concediezi.

Pune-te și învață!

Trăiești într-un timp în care ai acces la miliarde de informații, unele gratuite, altele pe bani, dar și acolo ai de ales, mai ieftin sau mai scump.

Ai două variante: te plângi sau acționezi?

Îți recomand cartea de machiaj a Antoniei, care vrea să îți transmită cum îți poți crea o poveste de succes în acest domeniu, prin acumularea atâtor informații despre machiaj.

Nu rămâne apoi decât să le pui în practică.

Orice carte ai citi, dacă nu aplici ceea ce înveți consideră că nu ai citit-o.

Abecedarul machiajului, așa cum îi spune numele, te ia de mână și te trece prin informații din domeniul dermato-cosmeticii, deoarece mama Antoniei este medic dermatolog, deci informația din această carte o vei primi de la cineva specializat.

Cartea Abecedarul machiajului este certificată prin ISBN 978-606-10-2113-0 al Editurii Universității din Oradea, recunoscut CNCSIS, și prin descrierea CIP a Bibliotecii Naționale a României, ceea ce atestă faptul că este o lucrare cu conținut științific!

,,Abecedarul Machiajului – Pentru o poveste de succes” nu este doar singurul manual complet de machiaj din România, ci și prima carte cu conținut științific certificat din domeniul machiajului.

Nu există la momentul actual nicio carte care să îți redea toate aceste informații prevăzute în această carte. Dar ce vorbim de carte? Nu există nici măcar o singură academie din România care să îți explice toate noțiunile din acest manual.

Cartea are 236 de pagini și este în format A4. 

Cuprinsul este format din următoarele capitole:

 1. Anatomia și fiziologia pielii/10
 2. Biochimia tegumentului/27
 3. Absorbția la nivelul tegumentului. Barierele care se opun penetranței/28
 4. Căile absorbției cutanate/29
 5. Materii prime folosite în industria machiajului/34
 6. Cosmetologia vârstelor/64
 7. Analiza pielii/66
 8. Produsele de machiaj/123
  1. Cum citim o etichetă?/123
  2. Clasificarea produselor de machiaj/123
 9. Accesoriile și ustensilele/129
 10. Vederea cromatică. Teoria culorilor în machiaj/139
 11. Proporțiile ideale/157
 12. Tipuri de formă a feței/163
 13. Corecțiile ochilor/169
 14. Corecțiile sprâncenelor/173
 15. Corecțiile buzelor/178
 16. Etapele realizării machiajului/181
 17. Blendingul/191
 18. No makeup makeup/192
 19. Glam makeup/194
 20. Machiajul de mireasă/196
 21. Pin up girl/199
 22. Smokey Eyes/201
 23. Machiajul creativ/206
 24. Machiajul fashion, de editorial – Wet Look/208
 25. Machiajul tenurilor problematice/211
 26. Tipsuri din viața unui makeup artist/223
  1. Relația și interacțiunea cu clientele/223
  2. Despre încrederea în sine/224
  3. Modalități de promovare/225
  4. Portofoliul/226
  5. Cum te ajută materialele video în promovare?/227
  6. Continuă să te dezvolți/227

Acesta este o parte din cuprinsul cărții, dar ceea ce vei regăsi înăuntru îți va depăși așteptările cu siguranță și îți va umple muuulte goluri de informație.

Cartea este disponibilă pe www.turkoaneshop.ro.

Gândește-te cât costă un curs de machiaj și apoi gândește-te ce înseamnă să plătești 300 RON și să ai acces la această informație oricând dorești?

Nu există niciun curs de machiaj complet, care să cuprindă toată această informație, și mai ales la acest preț.

Investește în educația ta! Ca orice produs care e nevoie să se înlocuiască când s-a terminat, așa este și informația pe care tu o deții. La un moment dat dacă nu o înlocuiești sau o umpli, se va goli și te vei pierde în mulțime.

CREAZĂ-ȚI PROPRIA POVESTE DE SUCCES!

Cumpără acum – CLICK AICI 

 

Spread the love
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Mi-ar face placere sa imi spui parerea ta, te rog lasa un commentx
()
x