fbpx

Bărbatul Care Azi Te Iubește
Și Mâine Te Ignoră...

De mult așteptam să vorbesc deschis despre relațiile toxice.

Eu o să vă povestesc o combinație dintre toate relațiile toxice în care am fost și cum s-au manifestat fiecare, dar cel mai important, ce m-a făcut să renunț complet la ele.

În primul rând vreau să îți vorbesc puțin despre iubire și obsesie/dependență.

Atunci când iubești pe cineva, nu simți nevoia să îl controlezi, să stai cu ochii în telefon non stop ca să îți scrie, să îi verifici tot timpul story-urile, feed-ul, chatul, sau când a fost ultima dată activ pe internet. Acest lucru este obsesie/dependență și în timp va transforma relația voastră într-una toxică, în care tu vei fi cea toxică din relație și o vei strica complet.

Dacă partenerul tău se află în exemplul enumerat mai sus…pleacă acum, că până la urmă tot asta vei face, așa că..de ce să mai amâni?

Prima mea relație toxică a fost după ce am fost înșelată de primul partener (dacă ești aici de la început, știi povestea mea în care am fost părăsită după prima mea experiență sexuală). Acest lucru m-a făcut să nu mai am încredere în mine, dar mai ales în bărbați.

Astfel, fiecare bărbat cu care am umblat după aceea, chiar dacă îl cunoșteam de câteva zile, eu eram obsedată să știu ce face și de ce nu mă caută. Filmele pe care mi le dădeam nu aveau nicio treabă cu realitatea, dar credeam atât de puternic în ele, încât și atitudinea mea față de ei s-a schimbat și simțeam cum îi pierd încetul cu încetul.

Intâlnisem un alt băiat la un moment dat cu care chiar m-am simțit bine de la prima întâlnire. Era foarte cumsecade, respectuos, foarte amuzant și mă făcea să mă simt în largul meu. Sentimentul era reciproc și din partea lui, astfel am început să ne vedem mai des.

Amândoi eram tineri, adolescenți și nu știam ce înseamnă să ai o relație cu adevărat, nu știam cum trebuie să comunici unul cu celălalt pentru că nu aveam de unde să ne știm nevoile și cel mai important lucru, nu știam ce este iubirea și cum se simte.

El a avut relație în care a fost trădat, eu la fel. Încredere unul în celălalt nu aveam, dar făceam tot posibilul să trecem peste trecutul nostru.

Relația a început să se strice și s-a lăsat cu jigniri zilnice, certuri, scandaluri, block-uri la mesaje, telefoane, facebook și tot ce se putea. Aceste ieșiri durau câteva zile. Le mai și număram, să  fiu sigură că rezist cel mai mult.

Dar neavând ocupație și neștiind ce să fac cu mine, îl deblocam și reluam relația de unde rămânea. Evident că în timpul în care noi nu vorbeam, eu sufeream și plângeam ca nebuna, dar mai contează?

Block și unblock la intervale scurte sunt semne de relație toxică. 

Acel sentiment în care îi dai block, dar parcă ți-ai dori să nu o fi făcut, sau îl blochezi și îți imaginezi că îți dă vreun e-mail, sau te strigă în secunda 2 la geam ca să vorbiți, sunt filme. 

Am trecut de sute de ori prin asta cu mai mulți parteneri și nu s-a întâmplat niciodată să gândească bărbatul cum mi-aș fi dorit eu să se întâmple.

Atracția sexuală, atracția fizică e atât de puternică într-o relație toxică, că îți imaginezi că nu vei mai găsi niciodată vreun partener care să facă dragoste cu tine cum o făcea fostul sau că niciun partener nu o sa mai aibă corpul acela, sau că nu o să te mai simți niciodată bine la pieptul altui bărbat, sunt din nou niște iluzii.

Așa gândeam și eu.

Wai..am stat atâția ani într-o relație, cum să îl las acum?

Chiar dacă mă ignoră, mă dă la o parte sau mă jignește, cine o să mai facă sex cu mine cum o făcea el? Cine o să mă mai facă să mă urc pe pereți de plăcere? Cine o să mă mai privească sau mângâie cum o făcea el?

Îți spun eu….ALTUL!

Dar altul o să îți facă toate cele de mai sus, iar pe lângă o să te respecte, o să te prioritizeze, o să te sprijine în tot ce ai nevoie și o să fie bărbatul pe care tu îl meriți.

Un bărbat care ba te bagă în seamă, ba te caută, îți dă atenție o perioadă, iar apoi uită de tine, și revine la vechile obiceiuri, nu este un bărbat vrednic de tine.

Bărbatul care îți spune că te-ai îngrășat și se răzbună pe tine prin privarea de relații sexuale NU ESTE VREDNIC DE TINE!

Bărbatul care crede că atunci când aduce bani în casă, femeia îi devine slugă, NU ESTE VREDNIC DE TINE!

Bărbatul care azi îți spune că te iubește și mâine te ignoră sau te face să te simți prost, NU ESTE VREDNIC DE TINE!

Bărbatul care îți spune ”Nu e ceea ce crezi!” atunci când găsești mesaje între el și alte femei, NU ESTE VREDNIC DE TINE!

Dar totul este reciproc!

Vrei ca bărbatul să fie vrednic de tine?

Fii tu femeia pe care ți-ai dori ca un bărbat ca el să o păstreze!

Relațiile toxice sunt al naibii. Te storc de toată energia și te fac să uiți de tine și de ceea ce ai nevoie cu adevărat.

Ajungi în relații toxice pentru că nu știi ce femeie ești și ce potențial ai!

Pentru că nu ai încredere în tine și pentru că ai impresia că nu ești suficientă!

Mi-ar plăcea să îmi spui cum este relația în care te afli?

Toxică sau non-toxică?

Te pup și îți doresc o zi minunată,

Alexandra Turkoane


Spread the love
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Mi-ar face placere sa imi spui parerea ta, te rog lasa un commentx
()
x