Turkoane Alexandra

Experiența cu brandul de lux Florasis

Florasis

În urmă cu 2 ani am descoperit brandul Florasis, care este un brand de lux din China.

Știu că pare ciudat, dar când vei vedea produsele lor, îmi vei da dreptate.

Ca orice brand nou pe care îl descopăr. am o reticență în a mă ”arunca” să cumpăr, mai ales pentru că este un site de afara Europei, unde nu știu exact cum decurg lucrurile.

Am mai întrebat și alte persoane care au folosit produsele lor, cum decurge o comandă la ei și dacă se plătesc taxe vamale sau TVA. Răspunsul a fost afirmativ, dar și dorința mea de a pune mâna pe produsele lor a fost la fel de mare, așa că nu a mai contat cât urma să mai plătesc apoi pentru aceste produse.

Astfel am plasat o comandă la sfârșitul lunii iulie 2022, cu mici emoții, dar mi-am asumat:

”Ori la bal ori la spital :))”

În 3 săptămâni eu eram ”la bal” cu produsele Florasis în mâinile mele.

Țin să precizez faptul că în 2 zile din momentul în care am plasat, aceasta a fost expediată din China, iar la mine a ajuns în exact 23 de zile.

Am primit un e-mail de la DPD că este necesar să le trimit dovada plății și atât. Nu am fost nevoită să plătesc absolut niciun leu în plus, nici pentru taxe vamale și nici TVA.

Transportul a fost gratuit pentru că valoarea comenzii mele a fost de 158$ și am primit și o grămadă de cadouri de care știam, pentru că era precizat pe site la pachetul pe care l-am ales.

Deci pe lângă faptul că am beneficiat de o reducere de câteva zeci de dolari, am primit și câteva produse cadou.

Mi-am dorit foarte tare paleta lor de față 4 în 1, care cuprinde pudră de contur, blush, iluminator și o pudră de fixare mată, disponibilă aici – https://cutt.ly/y1mumCy.

Aș minți dacă ți-aș spune că nu m-au impresionat designul lor atât de frumos lucrat și atât de elegant. Întregul brand îmbină ritualurile tradiționale de frumusețe, estetică și adoptă tehnologii de ultimă generație pentru a crea produsele lor prin care vor să promoveze atât frumusețea interioară cât și cea exterioară dar și măiestria prin care iau naștere aceste produse din flori și esențe naturale.

Mai departe de designul lor atât de frumos vorbim și despre calitatea acestor produse.

Deși îți este milă efectiv să ”distrugi” frumusețea acestor produse, vei descoperi că nu sunt doar frumoase la exterior, ci te vor face să înțelegi ce înseamnă cu adevărat ca un produs să fie calitativ.

Textura extrem de fină în același timp pigmentată, dar și culorile și subtonurile acestor nuanțe din paletă se îmbină perfect cu umbrele de pe pielea noastră, fără să creeze impresia de artificial.

Aș fi spus că nu voi folosi din paletă decât iluminatorul și pudra de contur, însă am rămas fermecată de pudra de fixare mată care are acoperire și este PERFECTĂ pentru fixarea anticearcănului dar și pentru a fi folosită pe zonele de lumină ale feței.

Mi-a plăcut întotdeauna să descopăr produse multifuncționale, sau produse care pot reduce volumul în sertare sau în bagaje dacă plec în concediu.

Paleta aceasta nu este perfectă doar pentru profesioniști ci este ideală pentru orice femeie care se iubește și se respectă. Pentru orice femeie care știe să aprecieze calitatea și care merită mai mult.

Un lucru extrem de important de precizat este faptul că produsele vin foarte bine ambalate, individual, cu foarte multă atenție, iar în caz că se întâmplă ceva cu coletul sau vine un produs spart, se rezolvă rapid cu un e-mail către ei.

O să las imaginile de mai jos să vorbească de la sine:

*Pozele sunt preluate de pe site-ul oficial Florasis.

Nici nu am mai avut răbdare să editez pozele cu machiajul pe care l-am realizat cu ajutorul produselor Florasis și am vrut să vedeți și voi realitatea unui machiaj cu produse de calitate.

Sper să vă placă și să profitați de ofertele pe care le au disponibile pe site.

Click aici pentru a vedea toate ofertele lor – https://cutt.ly/S1mzYQR

1 thought on “Experiența cu brandul de lux Florasis”

  1. Si eu am fost impresionata de frumusetea lor si arata intr-un mare fel intradevar,nu am cumparat nimic inca dar intentionez. Multumim ca ne impartasesti din experienta ta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *