Turkoane Alexandra

Idei de cadou pentru Crăciun

Idei de cadou pentru Crăciun

De când începe luna decembrie, cu toții intrăm în febra sărbătorilor și a goanei după cadouri.

Deși spunem de fiecare dată că nu ne mai lăsăm pe ultima sută de metri și ne pregătim din timp, se pare că nu ne prea iasă.

Spunem că de data aceasta nu mai dăm bani ca și cadou, dar de fiecare dată ajungem să o facem pentru că necesită un efort mult prea mare din partea noastră să umblăm după cadoul perfect.

Timpul este ”inamicul” nostru numărul 1 dar îl putem folosi în favoarea noastră.

Anul acesta Crăciunul a început mai repede pe TurkoaneShop, pentru a veni în ajutorul tău.

Am pregătit reduceri incendiare și pachete de Crăciun pentru femeile importante din viața ta, care pun accent pe frumusețe și pe aspectul lor.

Vreau mai jos să îți las câteva idei de cadouri pentru ele.

Pentru mame, mătuși, soacre sau doamne peste 50+, te poți îndrepta către produsele de îngrijire a pielii de la Christian Laurent ce au o reducere extra în această perioadă.

Un produs ce se potrivește pentru orice doamnă sau domnișoară este Diamond Cream de la Christian Laurent care lasă pielea extrem de hidratată, moale și catifelată.

Pentru zona din jurul ochilor cu rol de estomparea și de prevenire a ridurilor îți recomandăm Diamond Serum Eye Cream. Este un ser super concentrat ce hidratează pielea în profunzime. 

Dacă anul acesta ai de făcut un cadou de Secret Santa, avem o soluție perfectă pentru tine.

Știm cât este de greu să faci un cadou de Secret Santa unei persoane pe care poate nici nu o cunoști, iar dacă nu dorești să cumperi lucruri care par ”aduse de acasă” ce te fac să pici rău în fața colegilor, îți recomandăm loțiunea de corp de la Christian Laurent ce conține particule de aur de 24k. Pielea rămâne fină și catifelată, iar mirosul o va da pe spate garantat. 

Avantajul este că onorăm comenzile cu o mare promptitudine și îți stăm la dispoziție dacă ai nevoie de ajutorul nostru.

Cu drag, echipa Turkoane Shop

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *