fbpx

Tu când te-ai iubit ultima dată?

Meseria mea are de-a face cu multe, muuulte, muuuuulte femei cu vârsta cuprinsă între 15 – 60+. Fiecare este specială în felul ei, dar cel mai mult îmi atrag atenția fetele între 15-30 de ani, pentru că ele predomină în viața mea.

Probabil dacă ai citit și restul articolelor mele, știi că am o putere, îmi place să cred că este o putere magică, venită de la Creator pentru a ajuta lumea să se regăsească. 

Citesc oamenii după privirea lor, la unii mi se “arată”/”transmite” mesaje din trecutul lor, sau anumite experiențe care i-au marcat. Nu orice oameni, oamenii care îmi sunt “marcați”, oamenii care au nevoie de un semn de sus că e cazul de o schimbare, că au nevoie de un impuls, că au nevoie de ceva în viața lor, ceva care să-i facă să devină fericiți, ceva care să-i ajute să ducă o viață mai ușoară, sau doar au nevoie să învețe niște lucruri despre iubirea de sine, și încrederea de sine. Și sunt oameni care nici nu știu că au o suferință, că au vreo problemă interioară. Ei cred că sunt fericiți, dar le citesc suferința aia profundă în adâncul lor. E o suferință atât de mare când îi privesc, încât mă doare pe mine sufletul (la propriu).

Empatizez foarte mult cu oamenii, mai ales când știu că nu este o “suferință” ușoară, cum ar fi nevoia de atenție excesivă sau răsfățul. Nu pot empatiza cu oamenii aceia pentru că sunt atât de departe de schimbarea interioară, sunt prea neîncrezători în oamenii din jur, în tot ce este mai suprem ca ei, pentru că nu prea există nimic mai presus ca ei, și nimeni nu este câtuși de puțin la fel de important ca ei, în afară de nevoile lor. Pe scurt, oamenii aceia sunt egoiști.

Este o diferență foarte mare să te pui pe primul loc în viața ta, sau să fii egoist. A te pune pe primul loc înseamnă să faci alegeri pentru bunul tău plac, în așa fel încât să nu faci rău nimănui nici cu vorbele, nici cu acțiunile tale. Egoist ești când te pui pe primul loc și nu dai doi bani pe oamenii din jurul tău, nici pe succesul lor, dar nici pe eșecul lor. Exiști doar tu în lumea ta și atât. Nu este de mirare că de obicei oamenii aceștia atrag oameni asemeni lor, și ajung să fie dezamăgiți de comportamentul celor din jur, și apoi încep să generalizeze și să creadă că toată lumea este la fel. Total greșit. Mă repet : ATRAGI CEEA CE EȘTI. Și nu atragi doar oameni, dar și circumstanțele în care te afli. Tu ești conducătorul vieții tale, și a ceea ce atragi în jurul tău. 

SCHIMBĂ-ȚI MODUL DE A GÂNDI ȘI ÎȚI VEI SCHIMBA VIAȚA ! 

Îți ziceam de suferința pe care o citesc în privirile oamenilor. Este un lucru pe care-l fac, cred că de când sunt conștientă de mine, de mic copil, dar am descoperit în adolescență că am această putere pe care aș putea să o numesc intuiție dezvoltată.

Ea mă ajuta să depistez bărbații care nu sunt “cuminți” :))) că pe mine nu mă interesa acel aspect era partea a doua, dar eu știam că aleg bărbatul nepotrivit. Eram conștientă de acest lucru, dar îmi plăcea să visez că pot schimba oamenii, dacă am un comportament exemplar, dacă am un aspect fizic frumos, dacă, dacă, dacă. Mă mințeam singură, pentru că înaintând în vârstă am realizat că pe oameni nu îi poți schimba, decât dacă își doresc ei să se schimbe.

Chiar mi s-a întâmplat să mi se reproșeze în relațiile mele amoroase, că partenerii s-au schimbat pentru mine, ca să-mi facă pe plac. Nu crede minciunile acestea draga mea.

 Deschide ochii!

Toate schimbările de comportament au loc pentru că acea persoană își dorește să se schimbe, nu pentru că tu le-ai impus să facă asta.

Tot din categoria de cititul suferințelor, îți mai povestesc o întâmplare recentă:

Am întâlnit o fată superbă, cu niște trăsături extraordinar de frumoase, pe care o vizualizam în zeci de mii de feluri machiată de către mine. Eram în extaz când o priveam în oglindă. Sunt fete care îți activează instant creația, dacă au trăsături diferite și speciale, cu ochii deschiși la culoare, pomeți superb sculptați, maxilar frumos pronunțat. Așa era ea….o să îi spun Alexandra pentru a-i păstra identitatea privată. 

Alexandra când s-a așezat pe scaun am scanat-o și am citit mesajele pe care mi le transmite corpul, atitudinea și privirea ei. Suferea …. Dar ea nu știa lucrul acesta. Deobicei nu intervin, învăț să nu intru în rolul de salvator, pentru că te consumă energetic lucrul acesta. E ca și cum aș vorbi cu un perete. Adică inutil. Însă ceva m-a făcut la sfârșitul ședinței să-mi deschid gura, ceva îmi spunea să îi transmit gânduri bune, și i-am spus ce mi-a venit primul lucru, și anume:

“Nu ai încredere în tine deloc!”

La jumatatea frazei mele a apărut răspunsul ei rapid: “Nu, nu am!” 

I-am spus tot ce am mai simțit, tot ce vedeam în privirea ei. Vedeam o suferință adâncă, ca un fel de rana veche nevindecată. Este o rană pe care nu a conștientizat-o și poate nici acum nu a făcut-o.

Când i-am spus de suferința ei adâncă, mi-a spus că nu este conștientă că suferă, eu mi-am dat seama că este în faza de negare…îți spun după această poveste care sunt fazele și ordinea lor.

Faza de negare este prima fază pe care o adoptă oamenii în momentul în care se confruntă cu o situație nouă, neprevăzută sau aflarea unui diagnostic. Mă bucur că totuși e destul de tânără și faza de negare a venit repede la ea.  

Am mai pus câteva întrebări, ca să îi aduc niște lucruri la suprafață, și am văzut-o întristată. Mi-am dat seama că am atins niște puncte sensibile. Instinctul a fost să o îmbrățișez și i-am cerut voie să fac acest lucru. 

În momentul în care am luat-o în brațe, nu pot să vă explic cum am simțit-o, cum s-a contopit în brațele mele, acum toată încărcătura ei emoțională ieșea la suprafață, și am început să mă fac ”piele de găină”, și ea a început să plângă, și eu în același timp evident. Cei care empatizează se încarcă cu energia celor care se descarcă, iar eu prin lacrimi am eliminat tot ce a scos ea afară. 

Sunt recunoscătoare că Dumnezeu îmi scoate oameni așa frumoși în cale <3

Știi care e partea cea mai tristă? Că fata e superbă, dar ea nu se poate vedea așa, pentru că în mintea ei, există un tipar de femeie frumoasă, tipar impregnat de social media.

Eu când nu mă iubeam, și nu aveam încredere în mine, nu-mi plăcea cum arăt, am renunțat să urmăresc femei care “se încadrează în aceste standarde” pentru că deveneam mai complexată, că nu arăt și nu voi ajunge niciodată ca ele.

Standardele societății pot fi sparte, pot fi ignorate, atât timp cât nu rămâi în bucla gândurilor negative, așa cum îmi place mie să le spun. Bucla gândurilor negative pleacă de la cea mai mare frustrare a ta, și anume că nu îți place cum arăți. De acolo pornesc și comparațiile dintre tine și celelalte persoane. “Nu o să arăt niciodată ca aia”, “Nu o să fiu niciodată la fel de frumoasă”, “Nu sunt suficient de inteligentă”, sau mai rău … ajung să slabeasca mult, și totuși nu se iubesc…oare de ce crezi? 

FRUMUSEȚEA ȘI FERICIREA PLEACĂ DIN INTERIOR!

Oricat de mult te chinui sa îți aduci fericirea din tot ce te înconjoară, ea se afla în tine!

Butonul de ON/OFF este în interiorul tău. APASĂ-L!

Toată nefericirea, suferința, tristețea, pleacă de la neiubirea și neîncrederea de sine. 

Geloziile, nevoia de control, nevoia de a controla pe cineva, toate acestea pornesc de la lipsa de încredere și lipsa iubirii de sine.

Poți să vindeci toate lucrurile de mai sus, dacă spui stop și preiei controlul asupra vieții tale.

Îți spuneam de etapele schimbării :

 1. FAZA DE NEGARE – este prima care apare la o schimbare, la o veste nouă, la un diagnostic. Șocul fiind prea mare, mintea refuză să creadă că este posibil acel lucru care se întâmplă.
 2. FURIA – ești nervoasă, irascibilă, supărată pe viață, că nu poți accepta schimbarea și tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Dai vina pe factorii externi pentru ceea ce trăiești în acele momente. Nu te simți vinovată deloc. 
 3. NEGOCIEREA – începi sa îți stabilești niște obiective, niște termene. Faci pași mărunți spre schimbare. Eu de exemplu am început să citesc, să acumulez cunoștințe pe care să le pun în practică în situația mea. Făceam promisiuni către Dumnezeu că nu voi mai călca strâmb, și că voi avea grijă la comportamentul și atitudinea mea.
 4. DEPRESIA  – Depresia este o reacție prin care evităm (sau cel puțin amânăm) obișnuirea cu situația;
 5.  ACCEPTAREA – că acest lucru este permanent și că viața trebuie trăită în aceste condiții de acum încolo.

Un lucru pe care poate nu-l știi despre mine, din lipsa de iubire de sine și încrederea de sine am citit multe cărți de dezvoltare personală, spirituală, am făcut meditații de iertare, atât iertarea de sine, cât și iertarea celorlalți. Practic am parcurs un proces destul de lung pentru a ajunge să mă iubesc și să am încrederea pe care o am astăzi în mine.

 După acest proces în care am întâlnit foarte mulți oameni minunați, am creat împreună cu @roxalee și @elinaumb un program care te ajută să îți recapeți încrederea în tine, te ajută să te iubești, să scapi de crizele de gelozie, să-ți controlezi mult mai bine ieșirile, să devii o persoană mai feminină. 

Acest program a fost parcurs deja de peste 600 de femei, care au fost mai mult decât încântate, care au făcut schimbări frumoase în viața lor atât în timpul programului cât și după finalizarea acestuia, iar noi am fost extrem de recunoscătoare pentru schimbările lor, pentru că am avut o mică contribuție, și pentru mine contează enorm să-mi las amprenta asupra vieții unui om, chit că îmi este cursant la cursurile de machiaj, chit că sunt persoane care parcurg acest program creat de noi.

Programul durează 21 de zile și contine teme și meditații zilnice, care te vor ajuta să te iubești și să ai încredere în tine. 

Primele 4 zile ale acestui program sunt gratuite, iar apoi ai posibilitatea să-l continui după ce alegi unul din pachetele pe care le-am creat după preferințele fiecăreia.

Pachetul SILVER –  dacă alegi acest pachet te vei afla într-un grup în care doar adminii (adică eu, @roxalee și @elinaumb) vom trimite temele și meditațiile în fiecare seara la ora 21:00 (ora României). În acest grup nu va exista niciun alt fel de interacțiune. 

Pachetul GOLD – în acest pachet pe lângă admini vei putea trimite mesaje și tu, ca participantă. Pe lângă acest lucru, temele sunt verificate la modul general (nu fiecare temă în parte), și vei putea pune întrebări cu tag spre noi, unde îți vom răspunde cu mare drag. 

Pachetul PLATINUM – acest pachet este unul mai complex. Vei putea trimite temele care vor fi verificate fiecare în parte și vei primi feedback de la noi, și îți vom răspunde cu tot dragul la orice întrebări vei avea. 

Mi s-a spus un lucru recent : “Sunt perioade în care te simți încrezător, și sunt perioade când nu te simți la fel”

Țin să-ți spun că este perfect normal să simți asta. Mie mi se întâmpla pe plan profesional să mai am probleme cu încrederea în mine, dar este normal acest lucru. Important nu este că nu am încredere, ci contează atitudinea mea față de mine în momentul în care nu mă simt încrezătoare. Niciodată să nu vorbești cu tine într-un mod superior, să nu te cerți, să te învinovățești, ci poartă-te cu tine cum ți-ai dori să se poarte ceilalți cu tine.

Așa cum te-am obișnuit, îți voi lăsa și câteva sfaturi la sfârșit:

 • Fii afectuoasă cu tine
 • Fii înțelegătoare, 
 • Fii răbdătoare cu tine
 • Oferă-ți un boost de energie și încredere
 • Îmbrățișează-te
 • Uită-te în oglindă și admiră-te
 • Fă-ți complimente….vei observa că psihicul tău va fi mai energic, mai ridicat, mai încrezător. 

Te iubesc!

și nu uita un lucru:

IUBEȘTE-TE PE TINE CA SĂ ÎI POȚI IUBI PE ALȚII!

Este cel mai frumos lucru pe care-l poți face pentru tine 

Spread the love
4.8 8 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sonia
Sonia
1 year ago

Frumos articol!Keep up the great work 👌👌👌

Alexandra
Alexandra
1 year ago

❤️ plang :))) m a emotionat foarte tare ce ai scria in acest articol si este atat de adevarat!totul tine de iubirea de sine !eu ma inbratisez acum si iti trimit o ❤️ si un mare “mutumesc femeie”🥰

3
0
Mi-ar face placere sa imi spui parerea ta, te rog lasa un commentx
()
x