Turkoane Alexandra

Vrei să Fii Fericită?

Vrei să Fii Fericită?

În drum spre casă, m-am uitat la ceas, și am vazut că este ora 14:00. Merg la studio de la 11:00 în fiecare zi, de ceva timp deja. Și mă bucur de fiecare dată că ajung devreme acasă, am libertatea pe care mi-o doresc și mă simt fericită că fac ceea ce îmi place.

Dacă înainte stăteam minim 6 ore la studio, cel puțin în ultimul an, acum 2 ani stăteam peste 8 ore, iar acum 3 ani erau zile când stăteam și 12-14 ore, acum petrec doar 3 ore și sunt fericită.

Încă îmi place să machiez, și am o grămadă de idei, însă azi am realizat pe mașină, că eu trăiesc ce am cerut acum 5 luni de la Dumnezeu.

Mi-am stabilit obiectivele profesionale în ziua în care am început cursul online cu Oxana, Succes în Beauty Business. Aveam ca temă să ne stabilim obiectivele pe o perioadă de 3 luni, 6 luni și 12 luni pe toate planurile. Dar azi, în mod specific mi-am amintit ce vise aveam eu acum 5 luni în cariera mea. 

Mi-am propus să petrec maxim 3 ore la studio, timp în care să fiu productivă și să îmi termin tot ce am de făcut, în așa fel încât să îmi ofer și timp pentru mine. Chiar dacă faci ceea ce îți place, dacă faci prea mult, se întâmplă să nu mai fie nicio plăcere. 

Și chiar asta fac acum. Petrec 3 ore la studio, timp în care sunt extrem de productivă, pregătesc coletele fetelor, ofer consultanță pentru alegerea produselor, mai petrec timp cu colegele mele, mai fac niște story-uri, și uite cum trec rapid 3 ore. 

O fac pentru mine, pentru afacerea mea și a soțului meu, dar cel mai mult, pentru sufletul meu.

Atunci când lucrurile sunt făcute de plăcere, nu mai simți totul ca pe o muncă, ca pe o neplăcere. Și chiar te simți mult mai inspirată, și creativă. Dar știi cum te simți cel mai mult? 

FERICITĂĂĂĂĂĂ!

Cu toții vrem să fim fericiți nu? Dar tu ce faci pentru tine ca să fii fericită?

Am fost naivă mult timp, și am crezut că fericirea trebuie să mi-o aducă ceilalți. Și rămâneam veșnic dezamăgită, pentru că unii dacă reușeau să mă facă fericită, o făceau pentru scurt timp, apoi uitau. 

Mai târziu am înțeles, că fericirea nu o cauți în ceilalți. Și singurul loc unde trebuie să o cauți, este doar în tine.

În interiorul tău. Acolo unde nu te-ai mai uitat de mult timp. Cum se simte să te uiți în interior?

De parcă te duci, într-un sat uitat de lume, cu zeci de case părăsite, în paragină. Și tu intri în una din ele.

E mizerie, plin de praf, întuneric, frig și plin de pânze de păianjen. 

Ce faci prima dată?

Dai la o parte toate pânzele ca să îți faci loc. Acele pânze de păianjen sunt credințele tale limitative. Nu reușești să te cunoști pentru că nu îți dai voie să o faci. Trăiești după cum dictează societatea în care te afli.

După ce ai luat decizia să nu îți mai trăiești viața după cum spun alții, atunci îți îndrepți atenția asupra ta și în interiorul tău. 

Frigul acela din interiorul tău se datorează faptului că ai uitat să te iubești. Iubirea îți oferă toată căldura de care ai nevoie, iar frigul este asociat cu ura, frustrarea, invidia și gelozia. 

Pornește căldura în interiorul tău și dă-ți voie să simți cu adevărat cum se simte iubirea!

Când ai trăit mult timp inconștient, și ai avut multe gânduri negative, ai fost tras spre întuneric. 

Numai tu poți face lumină în interiorul tău!

Eu nu pot decât să fiu un mesager pentru tine, să îți reamintesc că lumea este mult mai mare decât o vezi tu cu ochii și decât o poți tu atinge.

Obiectivele pe care mi le-am notat acum 5 luni, s-au îndeplinit în proporție de peste 50%, iar ce nu s-a împlinit, a fost pentru că am primit ceva mult mai bun decât am cerut eu.

Atunci când ceri ceva, dacă nu ai primit ce ai cerut, nu te enerva, ci bucură-te că ai primit exact ceea ce meritai, și ceea ce aveai nevoie.

Atunci când te retragi, și nu mai insiști să deții controlul asupra vieții, ai putea chiar să vezi lucrurile altfel. Nimeni nu este împotriva ta, și nimeni nu încearcă să îți facă rău. 

Dacă până acum nu ți-ai făcut nicio listă de obiective, te încurajez să o faci. 

Fă o listă pentru planul profesional și una pentru personal. Dacă te ajută adaugă și imagini, și creează un Vision Board pe care să îl pui la vedere, poate chiar pe noptieră, sau undeva pe unde treci în fiecare dimineață, și nu ai cum să nu îl vezi.

De câte ori te trezești și treci pe lângă el, amintește-ți că pentru asta faci tot ce faci în acest moment.

Iar dacă simți că ceea ce faci acum, nu rezonează cu ceea ce ai cerut, numai tu poți sa schimbi acest lucru.

Crede-mă că vei fi sprijinită de Univers, și vei primi tot ce ai nevoie pentru a reuși.

Mult succes draga mea și o viață plină de vise împlinite!

Te iubesc, și îți mulțumesc că mă citești :*

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *